Agram Brokeri

Poštovani,

Obaviještavamo Vas ovim putem o dvije važne novosti u Agram Trader aplikaciji za internet trgovanje.

Prva važna novost odnosi se na režim pomaka cijene čija je funkcionalnost u potpunosti implementirana u Agram Trader aplikaciju.
Prilikom unosa cijene u nalogu koja nije u skladu s pripadajućim režimom pomaka cijene, pri dnu prozora naloga pojavljuje se obavijest o minimalnom cjenovnom pomaku i sugestije točnog unosa cijene. Klikom na sugeriranu cijenu ona se automatizmom postavlja u pripadajući nalog.

Druga važna novost odnosi se na označavanje naloga za kratku prodaju financijskih instrumenata. Nalogodavac je prilikom zadavanja naloga za kratku prodaju obvezan označiti polje "Kratka prodaja?"
Sukladno Uredbi EU 236/2012, kratka prodaja je definirana kao svaka prodaja dionice ili dužničkog instrumenta koju prodavatelj ne posjeduje u trenutku sklapanja ugovora o prodaji uključujući prodaju kada je u trenutku sklapanja ugovora o prodaji prodavatelj posudio ili je ugovorio posuditi dionicu ili dužnički instrument za isporuku pri namiri.



Agram brokeri

Agram Trader

Putem naših internet stranica možete otvoriti račun za trgovanje vrijednosnima papirima putem interneta. Za otvaranje istog potrebno je putem online prijave poslati zahtjev za uslugu Agram Trader, te sklopiti Ugovor o obavljanju brokerskih poslova, ukoliko još niste naš klijent.
Saznajte više