Agram Brokeri

Poštovani,

Ovim putem Vas obavještavamo kako je od 05. listopada 2018. godine na snazi novi Trgovinski priručnik Zagrebačke burze u kojem su izmijenjeni kriteriji likvidnosti za razvrstavanje dionica u modalitet kontinuirane trgovine i modalitet dražbe. Izmijenjeni kriteriji likvidnosti za razvrstavanje dionica u modalitet kontinuirane trgovine i modalitet dražbe su: 
  • dionicama koje su uvrštene na Službeno tržište uvijek će se trgovati u modalitetu redovite trgovine;
  • prilikom periodičke provjere kriterija likvidnosti, dionica će biti razvrstana u modalitet redovite trgovine ako je u tromjesečnom razdoblju ostvarila prosječno najmanje jednu transakciju dnevno ili prosječni dnevni promet od najmanje 15.000,00 kuna.
Od 08. travnja 2019. g. u modalitetu dražbe, odnosno modalitetu kontinuirane trgovine, nalaze se dionice čiji popis možete preuzeti u sljedećim datotekama:

http://www.zse.hr/userdocsimages/Rezim/ZSE_Modalitet_drazbe_2019-04-05.xls
http://www.zse.hr/userdocsimages/Rezim/ZSE_Modalitet_redovite_trgovine_2019-04-05.xls

Iz redovite trgovine u modalitet dražbe prelaze sljedeće dionice:
     CKML
     HPDG
     JNAF
     KODT2
     SLRS

Iz modaliteta dražbe u modalitet redovite trgovine prelaze sljedeće dionice:
     HTCP
     PBZ

Nalozi za financijske instrumente koji su promijenili modalitet trgovine automatski su povučeni.

Agram brokeri

Agram Trader

Putem naših internet stranica možete otvoriti račun za trgovanje vrijednosnima papirima putem interneta. Za otvaranje istog potrebno je putem online prijave poslati zahtjev za uslugu Agram Trader, te sklopiti Ugovor o obavljanju brokerskih poslova, ukoliko još niste naš klijent.
Saznajte više